Kurumsal Sürdürülebilirlik ve Risk Yönetimi Paneli Gerçekleştirilmiştir.

Trakya Üniversitesi Risk Yönetimi ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr.  Engin SANAL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Meltem Okur DİNÇSOY, Doç. Dr. İlknur TAŞTAN BOZ ve Dr. Öğr. Üyesi Elvin DİNLER KISAÇTUTAN'ın katılımı ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kenan Terzioğlu’nun moderatörlüğünde "Kurumsal Sürdürülebilirlik ve Risk Yönetimi Paneli" 27.05.2021 tarihinde gerçekleşmiştir.

Panele Sürdürülebilir Eğitim Gelişim ve Mükemmellik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar ÇABUK, TAV Havalimanları Holding İş Mükemmelliği Koordinatörü Başak Helen TAŞKAN ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi ve İstanbul Üniversitesi Risk-Denetim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Davut PEHLİVANLI ve Trakya Üniversitesi akademik personel ve öğrencileri katılım sağlamıştır.

Panel ile ilgili instagram hesabımızın paylaşımına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Sürdürülebilir Eğitim Gelişim ve Mükemmellik Derneği YouTube hesabından panelin tekrarını izlemek için buraya tıklayınız.

Bu içerik 27.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 398 kez okundu.