Prof. Dr. Refika Bakoğlu ile Danışma Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.

Merkezimizin yönetim kurulu ile Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde görev yapmakta olan Prof. Dr. Refika Bakoğlu arasında 28 Ocak 2021 tarihinde toplantı yapılmıştır. Strateji, sürdürülebilirlik ve yönetim uzmanı olan Prof. Dr. Refika Bakoğlu toplantı boyunca kendi tecrübelerini aktarmış, merkezimizin ileride yapmayı planladığı faaliyetler için kendisinin fikir ve görüşleri alınmıştır. Merkezimiz ile toplantı yapmayı kabul ettiği ve katkı verdiği için Prof. Dr. Refika Bakoğlu'na teşekkür ederiz.

Toplantı ile ilgili instagram hesabımızın paylaşımına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Prof. Dr. Refika Bakoğlu Kimdir ?
Strateji, sürdürülebilirlik ve yönetim uzmanı olan Prof. Dr. Refika BAKOĞLU, halen Marmara Üniversitesi bünyesinde kurduğu ICS Uluslararası Sürdürülebilirlik Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve Sürdürülebilir Büyüme ve Kalite Yönetimi Yüksek Lisans Programı Başkanı olarak Marmara Üniversitesi, İşletme Fakültesinde çalışmaktadır. 2000-2001 yıllarında Boğaziçi Üniversitesi’nde nitel ve nicel araştırma yöntemleri üzerine doktora sonrası çalışması yapmıştır. 2017’de İsviçre’de başladığı European Graduate School’da Dışavurumcu Sanatlar (ikinci) Doktora eğitimine halen devam etmektedir.
Bu içerik 28.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 350 kez okundu.