Trakya Üniversitesi Risk Yönetimi ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Doğa ile İç İçe Yaşamak İklim Krizi ve Döngüsel Ekonomi" konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Trakya Üniversitesi Risk Yönetimi ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma  Merkezi, İstanbul Üniversitesinden Dr. Öğretim Üyesi Murat Çetin’in konuşmacı olarak katıldığı “Doğa ile İç İçe Yaşamak İklim Krizi ve Döngüsel Ekonomi” konulu semineri, Doç.Dr. İlknur Taştan Boz moderetörlüğünde, merkez müdürümüz Prof.Dr. Engin Sanal ve yönetim kurulu üyelerimiz Doç.Dr. Kenan Terzioğlu, Doç.Dr. Meltem Okur Dinçsoy, Dr.Öğretim Üyesi Elvin Dinler Kısaçtutan'ın katılımı ve işbirliğiyle 23 Mayıs 2023 tarihinde saat 15:00'da gerçekleştirmiştir.
Bu içerik 23.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 106 kez okundu.